DJI 4 Mini Pro voor mountainbiken

Anderhalf jaar geleden de GoPro herontdekt voor het mountainbiken. Wij gebruiken deze nu om ons zelf te filmen en techniek te verbeteren en zo nu en dan iets te plaatsen op YouTube. Een DJI drone ben ik al heel wat jaartjes met een schuin oog naar aan het kijken, maar daar bleef het dan ook wel bij. Vond ze nog te groot en zag voor mij zelf nog geen toegevoegde waarde. Ja hoog gadget gehalte. 😉  Paar weken geleden toch de knoop doorgehakt en een DJI Mini 4 Pro aangeschaft.

DJI 4 Mini Pro

Nu zie je steeds vaker drone beelden voorbij komen in de diverse filmpjes op YouTube. Prachtige shots zwevend over de boom toppen en valleien maken het dat alles mooi wordt,  In 2024 willen wij eens poging gaan wagen de DJI drone in te zetten als wij gaan mountainbiken.

 

Waarom gekozen voor de DJI Mini 4 Pro?

De DJI Mini 4 Pro is een redelijk idiot proof Drone. Waar zelf ik mee overweg kan. 😉 Je hoeft deze drone niet te registreren bij de RDW en je hebt geen vliegbewijs nodig. Dit alles omdat de drone onder de 250 gram blijft. En de nieuwe software de drone beperkt tot een max hoogte van 120 meter. Zie –> Regels voor vliegen met drones

Daarbij is deze drone ook nog eens instaat om jou te volgen, werkelijk geniaal! Het behoeft wel wat oefening, Naar wat oefening kun je er prachtige beelden in 4K mee maken.

 

De eerste test met de Follow me functionaliteit. Nog wat fine tuning nodig…


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

Geef een reactie

error: Content is protected !!